İYİ PARTİ'YE REKOR KATILIM

İYİ PARTİ'YE REKOR KATILIM

 

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe'de yapılan törenle İyi partiye rekor katılım sağlandı.

İYİ Parti İstanbul  İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu ve İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk’ün ev sahipliğiyleİYİ’ler Hareketi’ne  katılan 500 yeni üyenin rozetleri takıldı.
Sancaktepe’de gerçekleştirilen organizasyonda Sancaktepe’nin kalabalık ailelerinden oluşan 500 yeni üyenin rozet takma töreni gerçekleştirildi. ‘İYİ’ler Hareketine’’ katılan 500 yeni üyenin rozetleri İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ve Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk tarafından takıldı. 

‘’BUGÜN BU ROZETİ TAKTIM DİYE SADECE İYİ PARTİ ÜYESİ OLDUM DİYE DÜŞÜNMEYİN’’

 


Rozet takma töreninde konuşan Satuk Buğra Kavuncu ‘’ Bugün bu rozeti taktım diye sadece İYİ Partili oldum diye düşünmeyin. Partinizi takip edin, memleket meselelerini takip edin, görüş bildirin, fikir bildirin, eleştirin, katkı sağlayın. Onun için biz demokratız diyoruz.‘’dedi.

 

‘’SİZLERİN VERECEĞİ GÜÇ VE KATKIYLA EMİN OLUN PARTİMİZİ EN İYİ YERE GETİRECEĞİZ’’


Yeni katılan üyelerle İYİ Parti’nin çok daha emin adımlarla yürümeye devam edeceğini vurgulayan Kavuncu ‘’Sizler kıymetli Kars ve Tokatlı hemşerilerimiz, vatandaşlarımız. Sizlerin vereceği güç ve katkıyla emin olun partimizi en iyi yere getireceğiz. Ülkemizi bu ucube Cumhurbaşkanlığı sisteminden kurtaracağız. Bizler dünyanın en şerefli, en huzurlu, en mutlu milletlerinden biri olmak için hep beraber el birliğiyle canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Şeref verdiniz, onur verdiniz iyi ki varsınız. ‘’ dedi.

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ