ATAŞEHİR İYİ YÖNETİLMİYOR

ATAŞEHİR İYİ YÖNETİLMİYOR


Sancaktepe eski belediye başkanı Ataşehir Ak Parti ilçe başkanı İsmail Erdem Troyka medya'ya açıklamalarda bulundu.
İki dönem Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nı başarıyla sürdürdükten   sonra 2019 yerel seçimlerinde Ataşehir belediye başkan adayı olan İsmail Erdem, Ataşehir  belediye başkanı Battal İlgezdi'nin  Ataşehir'i iyi yönetemediğini kaydetti.

 

 

 

BUNLARIN HİZMET ETMEK GİBİ DERTLERİ YOK !


Sözlerine Ataşehir şuan iyi yönetilmiyor diye başlayan tecrübeli siyasetçi "Ataşehir'in kan kaybettiğini belirterek , Bunlar  Makyaj belediyeciliği dahi yapmıyor yapsalar makyaj akar ve gerçek ortaya çıkar  maalesef bunların hizmet etmek gibi  dertleri yok "dedi.
İsmail Erdem 2009 yerel seçimlerin 'de şuanki Ataşehir belediye başkanı ile birlikte başladıklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü "Biz 2009 yerel seçimlerinde  belediye başkanı seçildiğimizde  Ataşehir belediye başkanı ile  aynı zamanda seçilmiş olduk biz Sancaktepe'de  destansı  hizmetlere imza atarken  Ataşehir'de  maalesef hiç bir şey yapılmadı  bunların hizmet etmek gibi bir dertleri yok , oyunda oynaşta  hiç bir hizmet yok, günü kurtarmanın derdindeler, çaktıkları bir çivi dahi yok diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.
"Şuan Ataşehir'de var olan hizmetler  İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Ak Parti'de iken yapılmış olduğu çalışmalardır bunun dışında bir şey yok."
Başarılı siyasetçi Sancaktepe'de yaptıkları  hizmetlerin adeta  destansı olduğunu vurgulayarak aynı hizmetleri Ataşehir'de taşımak istedikleri için 2019 Mahalli idareler seçimlerinde  Ataşehirde  belediye başkan adayı olduklarını ifade etti. 

SANCAKTEPE'DE BİNLERCE ESER ÜRETTİK


Erdem; "Biz yüzlerce eser ürettik, gençlerle ve çocuklarla hem hal olduk onlara yönelik bir çok projeye imza attık.  Eğitim, kültür ve sanat  alanında çalışmalar yaptık, bilgi evleri,  gençlik merkezleri , spor tesisleri , yüzme havuzları ve spor salonları açtık.Sancaktepe' de 48 tane  basketbol sahası, halı sahalar , Hükümet binası ve Belediye binası dahil alt ve üst yapı yeşil alan çalışmaları dere  ıslahları, tam donanımlı araştırma  devlet hastanesi ,26 devlet okulu gibi  her alanda başarılı çalışmalara imza attık."

İsmail Erdem; 2019 yerel seçimlerinde aday olduğu  Ataşehir belediye başkanlığı seçimlerine'de  değinerek, "Ataşehir'de çok ciddi bir oy aldık yüzde 45'i geçen oy aldık ben Ataşehir  halkına teşekkür ediyorum. İnşallah 2023'de önce Cumhurbaşkanlığı seçiminde tekrar  Cumhurbaşkanımızı başkan yapmak sonra yerel seçimlerde 2024 'de Ak partili bir ismi  Ataşehir' de belediye başkan olmasını sağlamak istiyoruz. İstanbul emanetini şuan ki yönetimden devralmak ilk önceliklerimiz arasında."

ATAŞEHİR'DE HİÇ BİR ŞEY YOK ! 


Bu doğrultuda Biz 2024'de Ataşehir'de bir değişim olacağın inanıyoruz bunu sokakta net görüyoruz ,sokak kararını vermiş durumda.
Mevcut yönetime ümidini kesmiş, mevcut yönetim şuan lay  lay lom,ne var ne yok,orda burada oyunda oynaşta, vakitlerini  öldürüyorlar, temel sorunlardan uzak yaşıyorlar, temel problemlerin çözümüne yaklaşmıyorlar ve sadece ufak algılar yapıyormuş gibi gözüküyorlar.
Anadolu'da güzel bir söz var "çekirge bir sıçrar iki sıçra üçüncüde düşer". Ataşehir adeta yoklar  içinde  imar yok, mülkiyet sorununa çözüm yok, çevre problemleri devam ediyor, yeşil alansızlık devam ediyor, kültür sanat merkezi yok, yüzme havuzu yok,  gençlerin spor yapacağı yürüyüş yapacağı alanlar var mı ? yok, kültür sanat alanında tiyatro  salonu var mı  ?yok  ,sinama salonu var mı ?yok, Seminer ,Konferans, Sergi ,Söyleşi, münazara ,müzakere salonların var mı ? yok ne var Ataşehir'de emlak konutun iki mahallede yaptığı gökdelen var, yetmişlerin ,doksanların Ataşehir 'i değişen hiç bir şey yok.
 Ne Barbaros mahallesi değişiyor ne Ferhatpaşa değişiyor ,ne Kayışdağı değişiyor ne yeni sahra değişiyor, ne Çamaşırcı deresi değişiyor ,ne Mustafa kemal mahallesi değişiyor, ne Aşık Veysel mahallesi değişiyor.
 

YENİDOĞAN'A METRO GELMESİ İÇİN AKLA  KARAYI  SEÇTİK

İsmail Erdem,"Sancaktepe yemyeşil Ataşehir beton olmuş durumda. Hani bunlar sözde çağdaş belediyeydi çevreci belediye nerede? Ak parti belediye döneminde büyükşehir belediyesin yaptığı metrolar durdu iki yıl geçti iki  bağlantıyı yapamadılar. 
Yenidoğan metrosun beton döktüler o metroyu biz Yenidoğana getirene kadar akla karayı seçtik, Rahmetli Kadir abi bütçeyi ayarladı, İhale yapıldı çalışma başladı tüneller kazılmaya başladı  bir de duyuyoruz ki yeni yönetim açılan kuyulara hafriyat toprağı döküyor, maşallah size(!)  İstanbul 'a yazık ediyorlar.
Yenidoğan metrosu ile ilgili ödenek çıkmıyor demeleri de beceriksizliklerinden kaynaklanıyor, her yaptığınız projeyi borçla mı yapacaksınız biz o kadar proje yaptık borçla mı yaptık ?  5 milyar borcu vardı İstanbul büyükşehir belediyesinin  şuan 43 milyara çıktı nerde 38 milyar para? Nereye harcandı? 
Bunun hesabını ver ! her şey krediyle yapılacak diye bir durum yok biz bir çok hizmeti kredisiz yaptık.
Devlet yönetimde  yerel yönetiminde başarının iki sırı var bir insan yönetimi iki para yönetimi bunlarda iki de yok ne insan yönetimi ne para yönetimi var İstanbul ciddi anlamda kan kaybediyor. Marmara denizi pislikten geçilmiyor. Haliç pislikten geçilmiyor.
Temel üç yatırım alanında hiç bir şey yapılmadı  hava, su, ulaşım, arıtma tesisi ve  temel atmama töreni  yapıldı. Çağdaş belediyeymiş
çağın gerisinde geliyor etraf pislik İzmir gibi.


ATAŞEHİR' MERKEZİ HÜKÜMET YATIRIMLARI GELİYOR


Ataşehir ile  ile ilgili projelerinin devam ettiğini ve merkezi hükümetin Ataşehir'de bir çok projesi olduğunun müjdesini veren Erdem,"   Projelerimiz devam ediyor merkezi hükümet tarafından yapacakları tek tek yapacağız iskan konutları ile ilgili kentsel dönüşümü iki yıl önce başladık ilk etapta  başladı 1070 konut yıkılıyor .
Gümrüğün bulunduğu alana  millet bahçesi ve Kaymakamlık binası , Kayışdağına şehir terası ve teleferik Fatih sultan Mehmet hastanesi yanına  1200 yataklı hastane  yapacağız. Biz belediyenin  yapması gereken bir çok icraatı da yaparak . Ataşehirliler'e hizmet etmeyi sürdürüyoruz "dedi. 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ