BAŞKAN DÖĞÜCÜ'DEN MUHTARLARA KAHVALTI

BAŞKAN DÖĞÜCÜ'DEN MUHTARLARA KAHVALTI

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla ilçemizde bulunan 19 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

 

19 Ekim Salı günü gerçekleştirilen kahvaltı programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’da katıldı.

Programda söz alan Başkan Döğücü, Muhtarların vatandaş ve yerel yönetimler  arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek “Ben burada şahsım adına tüm Muhtarların gününü kutlarım.Şehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliştiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır.Millet iradesiyle devlet elinin kesiştiği noktayı temsil eden muhtarlarımıza gerek pandemi döneminde, gerekse daha öncesinde yaptıkları fedakar ve sevgi dolu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

 

Muhtarların,devletin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın idari birimimiz olarak önemli bir görevi ifa ettiklerini belirten Başkan Döğücü, program  sonunda günün anısına 19 Mahalle Muhtarı ile  hatıra fotoğrafı çekilerek çeşitli hediyeler takdim etti. 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ