CHP'DEN ADAY ADAYI OLAN O İSİM DOLANDIRICI MI?

CHP'DEN ADAY ADAYI OLAN O İSİM DOLANDIRICI MI?

CHP'den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı, 2019 Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı ve 2020'de de Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı olan Saim Diken'in partililerden topladığı 1 milyar TL ile yurtdışına çıktığı iddia edildi. Diken'in ABD'de topladığı parayla şirket kurduğu ve sosyal medya hesapları dahil tüm irtibatlarını kapattığı, kendisine ulaşılamadığı öğrenildi.
Sabah Gazetesinden Barış Savaş'ın haberine göre ,CHP'de bir skandal daha ortaya çıktı. 2020'de Anamuhalefet partisinden aday olan Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı olan Saim Diken'in partililerden topladığı 1 milyar TL ile yurt dışına gittiği belirtildi! İşte siyasetin gündemine bomba gibi düşecek o haberin detayları:

Cumhuriyet Halk Partisi, kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandıran Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın olayının bir benzeri ile çalkalanıyor. İddiaya göre Saim Diken, CHP'de aktif olarak görev yapan bir isimdi. İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Seçilemeyince 2019 yerel seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Başkan aday adayı oldu. Burada da kendisine yer bulamayınca, 2020'de Eyüpsultan CHP İlçe Başkan adayı oldu. 150 oy aldı ancak 7 oy farkıyla yarışı kaybetti. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş seçildi.

Kayıp olduğunu eşide doğruladı
Öte yandan Partililerden topladığı 1 milyar tl ile yurtdışına kaçtığı iddia edilen Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı da olan Saim Diken'in eşi Gülsen Diken Odatv'ye konuştu.
Eşi Saim Diken'e ulaşamadığını ifade eden Gülsen Diken, "Eşim kayıp. Yapılan asılsız haberlere üzülecek değilim. Ben eşimin sağlık durumunu merak ediyorum. Başına bir şey gelip gelmediğini bilmek istiyorum. Poliste kayıtlı kayıp başvurusu da var. Yalan haber yapmasınlar" diye konuştu.

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ