ÇORUMLULAR MALTEPEYE SIĞMADI

ÇORUMLULAR MALTEPEYE SIĞMADI

Dünya Çorum konfederasyonu tarafından Bu yıl ikincisi düzenlenen Çorum tanıtım günleri İBB Maltepe etkinlik alanında başladı .Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve 4 gün süren etkinlik bu yılda 4 gün sürecek.

 


Çorum'un tarihi güzelliklerini, kültürel mirasını, eşsiz güzelliklerini ve gastronomisini tanıtmak amacıyla düzenlenen Çorum Tanıtım günlerine Çorumluların yanı sıra Çorum'u daha yakından tanımak isteyen misafirler 'de yoğun ilgi gösteriyor.
Dünya Çorum konfederasyonu tarafından düzenlenen Çorum tanıtım günleri açılışına Çorum Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı, Çorumluların İstanbul'daki gururu Sancaktepe Belediye Başkanı AV .Şeyma Döğücü, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Dünya Çorumlular Konfederasyonu Başkanı Metin Akkuş, bürokratlar ve çok sayıda Çorumlu katıldı.

 



AÇILIŞ KURDELESİNİ SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI AV.ŞEYMA DÖĞÜCÜ KESTİ

Dünya Çorum konfederasyonu tarafından düzenlenen Çorum tanıtım günleri açılışına katılan Sancaktepe Belediye Başkanı AV. Şeyma Döğücü açılış kurdelesini Çorum Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı ile birlikte kesti.
Bu yıl Maltepe etkinlik alanında ziyaretçilerine kapılarını ikinci kez açan Çorumlu hemşehrilerini yanız bırakmayan Sancaktepe Belediye başkanı AV.Şeyma Döğücü sosyal medya hesapların 'da yaptığı paylaşımda ; 'Anadolu’da kurulan ilk uygarlıklardan bu yana tarihin, medeniyetin ve kültürün başkenti güzel memleketim Çorum’un kadirşinas insanlarıyla bir aradayız.
Gönlünün kapılarını bize sonuna kadar hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum' dedi.

 

 



 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ