DÖĞÜCÜ ŞALVARLI BAŞKANI AĞIRLADI

DÖĞÜCÜ ŞALVARLI BAŞKANI AĞIRLADI

 

Eskişehir'in ilçesi Mihalgazi'de 30 Mart'taki 2019 yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanarak yaşmak ve şalvardan oluşan ilçeye özgü kıyafetiyle koltuğa oturan Zeynep Akgün, renkli kişiliği ile tüm Türkiye'nin dikkatini çekmişti.
Zeynep Akgün seçimlerden sonra Şalvarlı ve yaşmak takması ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde şu ifadeleri kullanmıştı.

"Resmi giyindiğim zaman başörtü kullanırım ama genelde İstanbul'a da Ankara'ya da nereye gidersem gideyim bu kıyafetimi hiç çıkarmadım. Kıyafetim hep aynıdır, hiçbir yerde değiştirmedim. Bu kıyafeti seviyorum, gurur duyuyorum. Bu kıyafeti Osmanlı'nın bir mirası olarak görüyorum. 'Yaşmak' adı verilen beyaz örtüyü kullanıyorum."
Türkiye'nin renkli ve sıra dışı Belediye  başkanlarından Mihalgazi Belediye başkanı  Zeynep Akgün yine İstanbul'un tek kadın belediye başkanı Şeyma Döğücüyü ziyaret etti.
Mihalgazi Belediye başkanı Zeynep Akgün'ün ziyaretini  sosyal medya hesaplarında duyuran başkan Döğücü, "Mihalgazi Belediye Başkanımız Sayın Zeynep Güneş  Akgün’ü belediyemizde misafir ettik.
Kadının yerel yönetimlerdeki güçlü varlığının ve başarısının en güzel sembollerinden biri olan kıymetli Başkanımıza nazik ziyareti ve hoş sohbeti için şükranlarımı sunuyorum" Dedi.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ