GENÇ MUHTAR KAPILARINI MEDYA GRUBUMUZA AÇTI

GENÇ MUHTAR KAPILARINI MEDYA GRUBUMUZA   AÇTI

Geçtiğimiz  6 haziran  ara mini yerel seçimler  ile  Eyüpsultan  Silahtarağa mahallesine muhtar seçilen Erdem Akgün kapılarını medya grubumuza açtı.
Haberhayattir.com' a konuşan Muhtar Akgün hedefinin daha  geniş kitlelere hizmet etmek olduğunu söyledi.
Seçildiği günden bu yana  hiç mühür  ve hizmet parası almayan Erdem Akgün bu yaptığı örnek çalışmayla dikkat çekiyor.
2019 mahali idareler  seçimlerinde  babasının kazandığı mahalle'de  babasının seçilmesinden kısa  süre sonra  ani vefatından dolayı kendisinin nasıl muhtar adayı olduğunu ve  Silahatarağa ile ilgili yapacaklarını  hedeflerini ve  hayallerini Troyaka medya grubu haber portalı haberhayattir.com'a anlattı.


Eyüpsultan ilçesi'nin  en genç muhtarı ünvanını elinde bulunduran çiçeği burnunda  muhtar  ile hem mahallesi Silahtarağa'yı  hem de  rahmetli babası Ramazan Akgün'ü konuştuk.


MAHALLELİME  VERDİKLERİ HER OY İÇİN AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM...

Genç muhtar  Erdem Akgün 6 Haziran mini ara yerel seçimlerde  üç adayın yarıştığı mahallesinde  büyük oy farkıyla seçimi aldığını kaydederek konuşmasına  mahallelilerine verdikleri her oy için ayrı ayrı teşekkür ederek başladı.

Akgün, mahallenin en eskilerinden olduğunun özelikle altını çizerek, başladığı konuşmasında  şu ifadelere  yer verdi, "Silahatarağa mahallesi 11.Bin nufuslu kendini kaybetmeyen bozulmayan bir mahalledir. Eyüpsultan ilçesinin en güzel mahallelerinden biridir. Eski insanların oturduğu yerdir.İnsanlar nerde otursa otursun bizim mahalleye geldiklerinde,  bu mahalle  mükemmel bir mahalleymiş diyorlar, mahallemizde  kötü hiç bir şey yok .

OY FARKINI ONA KATLADIK!

Rahmetli Babam 168 oy farkla  seçilmişti. 6 Haziranda ise mahalle halkımız bizim yanımızda durdular  biz bu oy farkını ona katladık yani 2100 oy ile seçildik. 1600 oy açık ara farkla kazanmış olduk.Bu hem bizim çalışmamız hem babamızn sevilmesi, hemde mahalle halkımızın duyarlı olması, biz bu duyarlılığı onlarda gördük Allah razı olsun sağ olsunlar, onlar biz çok sever  bizde onları çok severiz gece üç olsa yatağımızdan kalkarız.

HİZMET BAYRAĞINI DAHA İLERİ TAŞIMAK İSTİYORUZ

Erdem Akgün babasının bıraktığı hizmet  bayrağını daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağını da anlatarak ,sadece  Silahatarağa değil tüm halka hizmet emeye odakladığını 11.Bin gibi gözükse de hedefinin yüzbinlerce belki ikiyüzbin insana canla başla hizmet olduğunu olduğunu belirtti.
Silhatarağa mahallesinin Eyüpsultan ilçesinin  en eski mahllerinden biri olmasına rağmen birikmiş sorunlarıında olduğuna değinen muhtar  Erdem, özelikle BEDAŞ ile yaşadıkları sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını ümit ettiğini kaydetti.
Akgün, "Mahallemizde  otopark sorunu özelikle katlı otopark sorunu var, elektirk direk sıkıtılarımız var ,hala yer altına alınmadığından elektirkler  havai sistemle  geliyor mahallemize, yer altına yavaş yavaş alınıyor ama hala yüzde yüzü yer altında değil.
Mahallemizin coğrafi yapısı yatay olmasından dolayı  dezavantajlıyız.Örneğin bir  çocuk parkı yaptırmak istiyoruz.Rahmetli babamın ismini de vermek istiyoruz, ama nasip olmadı  bir yere baktık bayır aşağıda kalıyor genelde,  bu şekilde park yapılmıyor şuan yer arıyoruz  park yapmak için çocuklar için park yapmak istiyoruz bir parkımız var oda yetersiz".

MÜKKEMMEL BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR

Genç ve dinamik muhtar  Erdem Akgün  Eyüpsultan Belediyesin mahallerine yatırmları ve desteği çok önemli olduğunu vurgulayarak çok büyük desteği sayın Eyüpsultan Belediye başkanı Deniz Köken'den aldıklarını altını çizdi.
Akgün,"Eyüpsultan belediye Başkanımız Deniz Köken mükemmel bir insan, her zaman ne olursa olsun yanımızda,Belediye başkan yardımcılarımızda öyle kimi arasam hiç bir tanesi  şu olmayacak demiyor., hemen o çalışmayı başlatalım muhtarım diyorlar, Allah razı olsun onlardan yanımızda olduklarından dolayı",dedi.

MÜHÜR  PARASI ALMIYORUZ

Silahtarağa mahallesi muhtarı Erdem Akgün diğer  meslektaşların aksine  muhtarlık'ta hiç bir evraktan ücret almıyor . Kamuoyunda mühür parası diye bilenen ve muhtarlar  derneğin'in fiyat tarifesi ile belirlediği evraklardan hiç ücret almadığını ifade eden Erdem Akgün,"Durumu olmayan aileler var  durumu iyi olan aileler var  .Biz kimseden almıyoruz annemin babamında  hayrı olsun düşüncesiyle almıyoruz.
Biz bu parayı 10 yılda çalışsak biz bu parayı almayı istemiyoruz.Ben buraya hizmet etmeye  geldim çalışmaya geldim.Allah'ın izniyle daha  çok çalışacağım,hizmet edeceğim mahalle halkıma,mahalle halkım nasıl benim arkamda duryorsa bende onların her zaman yanında  kardesleri  bir evlatları olarak , bir abisi bir canları olarak,yanlarında birlikte çalıışacağız.
Erdem Akgün muhtar olarak son yıllarda  Cumhurbaşkanlığı düzeyinde ağırlanmalarıın önemininden'de bahsederek devletin özelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarları külliyede ağırlamasının çok önemli olduğu ve devletin muhtarına sahip çıkma noktasında kendilerini çok mutlu ettiğinide anlattı. 
Akgün,"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  sayın içişleri bakanımız Süleyman Soylu bakanımız bizlere çok büyük destek oluyor. Arkamızda olduklarının hisediyoruz.Vermiş oldukları  güven ile hizmetlerimizi daha  şevk ile yapyoruz. İnşallah küliyede tekrar muhtarlar buluşması başlar bizde  katılırız" diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ