İSTANBUL'DA ÇORUM RÜZGARI ESTİ

İSTANBUL'DA ÇORUM RÜZGARI ESTİ


Sancaktepe belediyesince düzenlenen 'Hemşehri buluşmaları' programının bu haftaki konukları Çorumlulardı.

Kendisi de Çorumlu olan Sancaktepe belediye başkanı Şeyma Döğücü 'nün ev sahipliğinde gerçekleşen  'Çorumlular buluşması' Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan kültür merkezinde yoğun katılımla yapıldı.


İstanbul'da faaliyet gösteren Çorum Sivil toplum kuruluşları'dan ÇESİAD başkanı Mehmet Yıldırım ÇEKVA Başkanı Prof. Dr. Lütfi Akça,  ÇORDEF başkanı Dursun Ünlü ve Dünya Çorumlular konfderasyonu başkanı Metin Akkuş ile tüm bu STK'ların yönetim kurulu  üyeleri tam kadro katıldı. 
Ayrıca programa Çorumlu olan Mülkiye Başmüfettişi İrfan Balkanlıoğlu, İstanbul Vali Yardımcısı Levent Kılıç, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum AK PARTİ  İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, İstanbul İl YK Üyesi Elif Şahin, Kadın Kolları MKYK Üyesi Sümeyye Esenyel,Sancaktepe AK Parti  İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Nurettin Yiyit ile Çok sayıda Çorumlu katıldı.

 


Sunuculuğunu ülke tv proğram yapımcı Çorumlu Harun Şen'in yaptığı proğramda İskilip dolması ve Çorum leblebisinin ikram edildi.
 'Çorumlular buluşması' gecesinde yapılan konuşmalarda Çorum'un medeniyetlerin beşiği olduğuna vurgu yapıldı.
Çorumlular buluşması programın mimarı Sancaktepe belediye başkanı Şeyma Döğücü yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı. 'Medeniyetlere ev sahipliği yapmasının yanı sıra kendine has kültürü ve yüreği güzel insanlarıyla bir başkadır benim memleketim
Bu akşam salonu tıklım tıklım dolduran ve gönülden muhabbetleriyle içimizi ısıtan Çorumlu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum' dedi.

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ