SANCAKTEPE ÇİÇEK AÇIYOR

SANCAKTEPE  ÇİÇEK AÇIYOR
Sancaktepe belediyesi yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde bir nebzede olsa yeşili evlerinde yaşatmak isteyenle için farklı bir proje imza attı.
Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe ilçesinin üç ayrı noktasında balkon çiçekleri dağıtıldı.
İnsan odaklı çalışmalarıyla ve insana dokunur hizmetleriyle ön planda olan Sancaktepe belediye başkanı Şeyma Döğücü 'nün dağıttığı balkon çiçekleri vatandaşalar tarafından çok olumlu karşılandı.
Sarıgazi, Samandra ve Yenidoğan meydanlarında Balkon çiçek dağıtımıyla vatandaşlarla buluşan Sancaktepe belediye başkanı Şeyma Döğücü buralarda yaptığı konuşmada," "Balkonlarımız çiçek açsın istiyoruz. yeşil Balkonlar projemiz kapsamındaki dağıtımlarımızı bugün yapıyoruz .Biliyorsunuz Biz hanımlar yaşadığımız yerlerin çok güzel olmasını istiyoruz, bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Bende aynen sizlerin evleriniz güzelleştirdiğiniz gibi ilçemin İstanbul'un en güzel ilçesi olmasını istiyorum bu konuda hanımefendilere çok güveniyorum yanımdasınız değil mi "dedi.
Döğücü, "Zarif, yaşanabilir ve daha yeşil bir Sancaktepe için çalışmalarımızı sürdürecek; bunun yanı sıra doğamıza da gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ