SANCAKTEPE BELEDİYESİ TEMİZLİKTE SINIR TANIMIYOR

SANCAKTEPE BELEDİYESİ TEMİZLİKTE SINIR TANIMIYOR

Sancaktepe Temizlik işleri müdürlüğü  Sancaktepe'in 19 mahallesinde  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Seçildiği güden bu yana insan odaklı çalışmalara  önem veren Sancaktepe belediye başkanı Avukat Şeyma Döğücü'nünde  çok önem verdiği temizlik işleri  Sancaktepe'nin yüz akı olmayı sürdürüyor.
PIRIL PIRIL SANCAKTEPE!
Sancaktepe Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Ekipleri, temizlik konusunda İstanbul’un en gözde ilçesi olmak iddiasıyla, stratejik ve sağlıklı çalışma planlarını aksatmadan sürdürüyor.
Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler daha temiz bir Sancaktepe için çöp toplama araçları, süpürgeli araçlar, Geri Dönüşüm araçları ve Çöp taksilerle haftanın 7 gün 24 saati aralıksız çalışmalarını sürdürüyor Toplam 19 mahallede cadde ve sokaklar düzenli olarak süpürülüyor. Sancaktepe’nin ana caddeleri haftanın her günü, ara caddeler ve sokaklar ise haftada en az iki gün mekanik süpürme makinesi ile süpürülüyor. Ayrıca toplu ekip çalışmaları ile boş arazilerde bölgesel temizlik çalışmaları sürdürülüyor.

 

"istanbul'un en temiz ilçesi biziz"  gibi bir iddia ile çalışmalarına son sürat devam eden Sancaktepe temizlik işleri  müdürlüğü Sancaktepede bulunan cadde ve sokkaları adeta pırıl,pırıl yapıyor.
Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü; Evsel Katı Atıkların toplanması, cadde, sokakların ve parkların süpürge araçları ve el ile süpürülmesi ve yıkanması, Pazar yerlerinin temizliği, İbadethane temizliği,  Okul bahçe ve çevrelerinin temizliği, Boş arsa ve arazilerin temizliği, Eski ev eşyası ve moloz toplama, Konteyner tamir, bakım, boyama ve yıkama ile Sıfır atık ve geri dönüşüm Çalışmalarını Bünyesinde bulunan 344 personel ve 74 araç ile 7/24 çalışmalarını sürdürüyor.
Sancaktepe temizlik işleri  müdürlüğüne  bağlı ekipler  vatandaştan gelen  ihbar ve şikayetleri anında cevaplayarak sorun olan yerlere ani müdahaleler  yaparak   daha hijyen bir  Sancaktepe için son sürat çalışıyorlar.
Sancaktepe belediyesinin sokaklarda , caddelerde görünen yüzü olan Temizlik işleri müdürlüğü  daha temiz bir  Sancaktepe için  gece gündüz çalışarak  19 Mahalleyi her gün yıkıyor ,süpürüyor ve  her gün çöp topluyor.
Sancaktepe temizlik işleri müdürlüğünün görünmeyen kahramanlarından  olan Temizlik işleri  müdürü  ve temizlik işleri personeli'nin insan üstü çabası  vatandaşlardan'da tam not alıyor.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ