Sancaktepe Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni: 600 çocuk sünnet oldu

Sancaktepe Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni: 600 çocuk sünnet oldu

 

Sancaktepe Belediyesi'nin organize ettiği geleneksel sünnet şöleninde bu yaz sünnet olan 600 çocuk, erkekliğe ilk adım attı.

Sünnet şölenine katılan çocuklar ve aileleri düzenlenen etkinliklerle doyasıya eğlendi.Sancaktepe Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninde bu yaz 600 çocuk sünnet oldu. Sancaktepe Meydan Park'ta düzenlenen toplu sünnet şölenine; Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Hem ailelere destek sağlayan hem de çocuklara güzel bir anı bırakan toplu sünnet organizasyonunda birbirinden eğlenceli etkinlikler ve mehter takımı gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. Sancaktepe Belediyesi tarafından çocukların bir sünnet düğününde ihtiyaç duyabileceği her detay düşünülerek organize edilen sünnet şöleninde şölene katılan çocuklar, sünnet kıyafetleriyle renkli görüntüler oluşturdu. Gerçekleştirilen organizasyonla sünnet olan çocuklar ve aileleri unutulmaz eğlenceli anlar yaşarken Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sünnet olan çocuklara hediye takdim etti.

 

 

" BUGÜN SANCAKTEPE'NİN DÜGÜNÜ"

Sünnet şöleninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Sancaktepe kent meydanında çok mutlu bir günü yaşıyoruz. Sancaktepe'de bulunan, bize müracaat eden 600 çocuğumuzun sünnet şölenini gerçekleştiriyoruz. Sünnetlerini yaptırdık. Biliyorsunuz bizim inancımızda sünnet olmak var. ve bu geleneklerimizde düğünlerle, şölenlerle kutlanarak, evladın mürüvvetini gördüğü bir gün olarak bilinir. Biz de burada anneleri, babaları hep bir araya topladık ve 600 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Bugün Sancaktepe'nin bayramı, düğünü. Çocuklarımızla birlikte güzel bir anı paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ