SANCAKTEPEDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

SANCAKTEPEDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98.yılı, tüm yurtta olduğu gibi Sancaktepe’de 4 gün sürecek çeşitli tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

İlk olarak hazırlanan program dâhilinde 28 Ekim Perşembe günü, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün hazır bulunduğu törende çelenk koyma, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından, kısa bir program gerçekleştirildi.

Programın ardından İlçe Protokolü Sancaktepe Kaymakamlığından etkinliklerin gerçekleşeceği Demokrasi Caddesi’ne Bando takımımın çaldığı marşlar eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı.

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin gerçekleşeceği Demokrasi caddesinde vatandaşlar ve çocuklar ellerinde Türk Bayrakları ile programa yoğun ilgi gösterdi.Protokol konuşmalarının ardından marşlar ve türkülerin hep bir ağızdan söylendiği konserle vatandaşlar Cumhuriyet’in coşkusunu doya doya yaşadı.

 

 

29 Ekim Cuma günü ise ilk program Sancaktepe Kaymakamlığı’nda ilçe protokolü’nün bayram tebriklerini kabul etmesi ile başladı.Daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen şiir ve türkülerin söylendiği konserle devam etti.

Sancaktepe Belediyesi tarafından organize edilen ve Demokrasi Caddesi’nde 4 gün sürecek olan Cumhuriyet etkinlikleri, vatandaşların yoğun katılımı altında konserler, şiir dinletileri çocuk gösterileri ve çeşitlik etkinlikler ile 31 Ekim Pazar gününe kadar sürd

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ