SANCAKTEPE'DE İZ BIRAKARAK AYRILDI

SANCAKTEPE'DE İZ BIRAKARAK AYRILDI
Sancaktepe ilçesinde görev yapan Kaymakam Adnan Çakıroğlu'nun İzmir Çiğli Kaymakmlığın atanmasından dolayı Sancaktepe belediyesince bir veda yemeği düzenlendi.
 
Sancaktepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen veda yemeğine Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu Sancaktepe belediye başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe A K parti ilçe başkanı Adil Kandemir, ile mahalle muhtarları, Sancaktepe belediyesi başkan yardımcıları , Sancaktepe belediyesi meclis üyeleri daire amirleri, birim müdürlerinin yanı sıra ,basın mensupları katıldı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda İzmir Çiğli ilçesine atanan Sancaktepe Kaykamı Adnan Çakıroğlu için düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmada 15 Temmuz hain darbe teşebbüs ardından Sancaktepe' ye atandığını belirterek," 5 yıldır Sancaktepe'ye hizmet ediyoruz zor bir süreçten sonra geldim. İstanbul vali yardımcılığı görevindeyken Sancaktepe ilçesine atandım çok güzel çalışmalar yaptık. Benim için ülkemin her yeri aynıdır devletimiz nerde bize görev verse orada çalışırız. Bir mülki idare amiri olarak biz hep şükredenlerdeniz, devletimize bir şey olduğu zaman bundan rahatsız olanlardanız, bize nereden görev verilirse oraya gideriz .Burada olduğu gibi samimi duygular içinde hizmet etmeye çalışırız, Sancaktepe güzel bir ilçe emeklilik sürecinde 'de Sancaktepeye yerleşmeye karar verdik." dedi.
 
 
Sancakatepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu için verilen veda yemeğinde bir konuşma yapan Sancaktepe belediye başkanı Şeyma Döğücü , Sancaktepe için birlikte çalıştıkları Kaymakam Adnan Çakıroğlun yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında ,
Saygıdeğer kaymakamımız sayın Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe’miz için gecesini gündüzüne katıp fedakarca çalışmalar gerçekleştirdi. Emekleri için şükranlarımı sunuyor, yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ