Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu Dualarla ‘Eğitim Öğretime’ Açıldı

Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu Dualarla ‘Eğitim Öğretime’ Açıldı
Geleceğimizin teminatı, Ülkemizin aydınlık yarınları olan çocuklarımızın daha kaliteli şartlarda eğitim alabilmesi için Sancaktepe’de 16 Derslikli Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu düzenlenen törenle  eğitim öğretime açıldı.
 

04 Ekim Pazartesi günü düzenlenen açılış törenine; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya,Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, İlçe Müftüsü Muammer Turan, Okul Müdürleri, STK temsilcileri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan program protokol konuşmaları ve ilahi dinletisiyle devam etti.

Programda bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü: “Bu güzel ilim yuvasından nice kutlu nesiller yetişir inşallah. İlçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.” Dedi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ise, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için Devletimizin hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığı belirterek, okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

2 idareci, 22 öğretmen, 356 öğrenci ve 14 şube ile eğitim öğretime başlayan Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu’nun İlçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Karakaya, öğrencilerimize de başarılar diledi.

Prokotol konuşmalarının ardından kurdale kesilmesiyle birlikte Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu eğitim – öğretime açıldı.

Programın ardından okulda incelemelerde bulunan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Belediye Başkanı Şeyma Döğücü sınıfları da ziyaret etti.

Sınıflarda öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Karakaya ve Başkan Döğücü öğrencilerimize başarılar diledi.
 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ