SEÇİMLERİN GALİBİ AKGÜN OLDU

SEÇİMLERİN GALİBİ AKGÜN OLDU

Farklı nedenlerle boş bulunan 752 mahalle veya köyde muhtarlık, ihtiyar heyeti için bugün ara  seçim yapıldı.

Köy statüsünden belde statüsü kazanan Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için sandık  başına gidildi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bazı illerdeki 752 köy ve mahallede farklı nedenlerle boş bulunan muhtarlık veya ihtiyar heyeti için seçim yapıldı.

Köy statüsünden belde statüsü kazanan Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde ise belediye başkanı ve meclis üyeleri için sandık başına gidildi Böylece 6 Haziran'daki ara seçimlerde 753 yerde seçim heyecanı yaşandı.

İstanbul'da da 14 mahalle yeni muhtarlarını belirledi. Bugün yapılan seçimlerde görev alacakların ve seçmenlerin uygulanacak sokağa çıkma yasağından muaf olduğu bildirilid.

Öte yandan Eyüpsultan  ilçesin ’de bugün seçim heyecanı yaşandı.

Silahtarağa mahallesinde geçtiğimiz yıl vefat eden Mahalle muhtar ı Ramazan Akgün’den boşalan koltuğa ise oğlu Enes Akgün oturdu. Bugün yapılan ara mahlli seçimlerinin sonuçlarına göre kullanılan oyların çoğunluğunu alan Enes Akgün Silahtarağa mahallesinin yeni muhtarı oldu.

Mahalle tarafından sevilen ve sayılan kişiliğiyle ön planda olan Enes Akgün babası Ramazan Akgün’ün hizmet kervanın sürdürmeye kararlı olduğunu belirterek mahallîlerinin göstermiş olduğu ahde vefaya teşekkür etti .

Emanete sahip çıktınız diyerek bundan sonrada hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğinin sinyalini verdi.

 

 

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ