ŞEFKAT ELİ BU KEZ BATI KARADENİZ'DE

ŞEFKAT ELİ BU KEZ BATI KARADENİZ'DE

 

 


Sancaktepe belediye başkanı Şeyma Döğücü sel felaketinin yaşandığı batı Karadeniz bölgesine  gitti.
Beraberinde  AK parti Sancaktepe  ilçe başkanı Adil Kandemir ve Sinop ,Kastamonu yöre dernek başkanları  ile Sancaktepe muhtarlar derneği başkan  Sadık Belkıs ,Kastamonu kökenli Mevlana mahallesi muhtarı İmren Küçükşerbetçi, Sinop kökenli Sefa mahallesi muhtarı Cengiz Dikmen  ve diğer muhtarlar derneği üyeleriyle birlikte selden etkilenen  Kastamonu ve Sinop'ta incelemelerde bulunarak, selden mağdur olan  vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Yaşanan felaketten etkilenen vatandaşların yararlarını sarmak için Sancaktepe Belediyesi'nin bölgede bulunan ekiplerini de ziyaret eden Döğücü, sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklamalar paylaştı. Döğücü paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi.

 

 

"Sel felaketinden etkilenen hemşerilerimizin dillerindeki tek dua;

Kastamonu Bozkurt, AFAD Koordinasyon Merkezi

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun riyasetinde gerçekleşen değerlendirme toplantısına katılıp, bölgedeki çalışmalara dair bilgi aldık.

Afetten olumsuz etkilenen hemşehrilerimizi yalnız bırakmayıp hem nakdi hem de gıda yardımları ile yaralarımızı el ele verip birlikte saracağız.

 

Kastamonu Abana | Çatalzeytin

Abana Belediye Başkanımız Yunus Akgül ve Çatalzeytin Belediye Başkanımız Ahmet Demir’i ziyaret edip bölgedeki son duruma dair bilgi aldık.

İlçelerimizin kıymetli esnaflarını ziyaretimizin akabinde afet bölgesindeki çalışmalara destek olan ekiplerimizle bir araya geldik.

Hemşehrilerimizle gönül birlikteliği kurup yaraları sarmak için azimle çalışan ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum

 

“Devletimiz var olsun, eksikliğini bir saniye bile hissetmedik!”

Afetin ilk anından itibaren devletimizin bölgedeki varlığı ile yaraların hızla kabuk bağladığını gördük, gurur duyduk.
İlçe Başkanımız Adil Kandemir, Muhtarlarımız, Sinop ,Kastamonu Dernek Başkanlarımız ve değerli ekip arkadaşlarımızla birlikte afet bölgesindeyiz.
Ziyaretlerimiz kapsamında Türkeli ilçesindeki çalışmaları da yerinde inceleyip akabinde İçişleri Bakanlığımızca bölgedeki çalışmalar için görevlendirilen Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi Bey ile son duruma dair istişarelerde bulunduk"

 

 

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ