AK parti Ataşehir adayı Basınla buluştu

AK parti Ataşehir adayı Basınla buluştu

Ak parti Ataşehir belediye başkan  adayı Mustafa Naim Yağcı basınla buluştu

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Yağcı, ‘’Ben Ataşehir’e partili olarak değil Ataşehirli olarak hizmet etmek istiyorum’’ dedi.

Ataşehir  Ak parti belediye başkan aday olarak ismi açıklanan  Mustafa Naim Yağcı adaylığı  açılanmasından  sonra medya ile buluştu 
Ataşehir Zübeyde Hanım öğretmen evinde Anadolu yakasında görev yapan gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Ataşehir  AK Parti İlçe Başkanı Burak Çiftçi, belediye başkan adayı  Mustafa Naim Yağcı ve kadın kollarıyla birlikte medya'nın karşısına çıkarak   yerel seçimler ile ilgili bilgileri paylaştı. Toplantıda, Ataşehir’e yeni bir vizyon ve enerji getirme iddiasıyla seçimlere hazır olduklarını belirten Çiftçi, 1 Nisan sabahı Ak Belediyecilik anlayışı ile Ataşehir’e önemli projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.
Burak Çiftçi’nin yaptığı açılış konuşmasında, seçim sürecine ilişkin hazırlıklarını tamamladıklarını ve partilerinin Ataşehir’de önemli bir başarı elde edeceğine inandıklarını dile getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Murat Kurum’un Ataşehirli olmasının da ayrı bir avantaj olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca, AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yaptığı süre içinde, Ataşehir’de partilerini daha da güçlendirmek adına çeşitli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Burak Çiftci, Yağcı’nın Ataşehir’de sevilen bir isim olduğunu vurgulayarak, “Rabbim inşallah 31 Mart akşamında teşkilatımıza ilçe merkezimizin önünde iki kutlama yapmayı nasip etsin” dedi.

Başkan adayı Av. Mustafa Naim Yağcı Ataşehir’in klasikleşmiş sorunlarını ele alarak, belediye başkanı seçilmesi durumunda çözüm önerilerini dile getirdi. Yerel seçimlerin, ilçenin geleceğine dair önemli bir dönemeç olması beklenirken, Ataşehir’deki seçmenlerin dikkatle takip ettiği bir sürecin başlangıcı yapılmış oldu.

Yağcı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Murat Kurum ile daha önce birlikte çalıştıklarını ve ilçelerinde eksiklikleri tespit ettiklerini ifade etti. İmar sorunlarına değinen Yağcı, Ataşehir Belediye Başkanının bu konuda yeterli çaba sarfetmediğini savundu. Ve ekledi belediye uzaktan kumandayla yönetilmez dedi. İmar sorunlarını çözmek adına önemli projelerle hareket edeceklerini ifade eden Yağcı, Ataşehir’in ve İstanbul’un geleceği için iddialı olduklarını söyledi.,
Yağcı, “31 Mart Yerel Seçimleri’nde Ataşehir Belediye Başkanlığı’na seçilirse, ilçeyi partili gibi değil, burada büyümüş ve sorunlarını, güzelliklerini yaşamış bir Ataşehirli gibi yöneteceğini” belirtti.

Başkan Yağcı, Ataşehir’in klasikleşmiş sorunlarını ele alarak, belediye başkanı seçilmesi durumunda çözüm önerilerini dile getirdi. Yerel seçimlerin, ilçenin geleceğine dair önemli bir dönemeç olması beklenirken, Ataşehir’deki seçmenlerin dikkatle takip ettiği bir sürecin başlangıcı yapılmış oldu.
30 yılı aşkın süredir Ataşehir’de yaşadığını anlatan Yağcı, ‘’ Şimdi bir yolculuğa çıktık, irade ortaya koyduk.  Evimiz olarak gördüğümüz Ataşehirimiz de nasıl evimizde bir noksanlık eksiklik varsa anında gideriyorsak aynı şekilde çalışacağız’’ dedi.
2008 yılında 2-3 mahalle dışında daha önce bağlı oldukları yerlerin ücra yerlerinde, merkezden ve hizmetten uzak noktalarında bulunan 17 mahallenin bir araya gelmesiyle kurulan Ataşehir’in makro ölçekte sorunları olan mahallelerden oluşan bir ilçe olduğunu vurgulayan Yağcı, şöyle devam etti:

‘’Belediyecilik anlayışımızda Ataşehir ile ilgili çalışmalarımızda geçmişteki noksanlıkları konuşmayacağız. 2008 den bu yana aynı belediye yönetimi ile idare ediliyor. Ataşehir’deki vatandaşları kronik sorun olarak gördüğü, çözümünü beklediği bütün problemler aynı şekilde bir kısmı belli ilerlemelerle devam ediyor.2 bin 500’ün üzerinde personeli olan bir belediyeden bahsediyoruz. Asgari belediyecilik hizmetleri elbette geçekleşmiş oldu. Diğer taraftan bakıldığında farklılık ortaya koyacak insanların yaşam kalitesini artıracak, Ataşehir’i tam bir şehir haline getirecek, Ataşehirliliği oluşturacak bir çalışma ve bu yönde bir gayret göremedim.’’

Bugün itibarıyla diyoruz ki Ataşehir yeniden bugün yola çıkmış gibi bütün sorunlarını hızlı bir şekilde tamamlamak,  el atılmamış problemlere de hızlı bir şekilde el atmak ve kısa sürede çözüme kavuşturmak suretiyle Ataşehirimiz’i yaşam standardı farklı olsa hayat kalitelerinin hepsinin eşit olduğu bir şehri ortaya koyma arzusundayız. Yani huzuru Ataşehir’in tamamına yayma gayretinde olacağız.


 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ