ALPER YEĞİN İSMAİL ERDEMİ İŞARET ETTİ

ALPER YEĞİN İSMAİL ERDEMİ İŞARET ETTİ

 

 

 

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan mahalli idareler  seçimiyle el değiştiren Sancaktepe belediyesi ‘Jakuzi’  tarışmasıyla gündemde.
AK Parti'nin 16 yıldır yönettiği Sancaktepe Belediyesi'ni 31 Mart yerel seçimlerde yüzde 50,59 oy ile kazandı. Eski başkan Şeyma Döğücü, görevini Alper Yeğin'e devretti. Ancak devir teslim sonrasında başkanlık katının 6 bin metrekareden oluştuğu ve içinde jakuzi bulunduğu iddia edildi

İistanbul  Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan  Sancaktepe Belediyesi'ne yaptığı ziyarete Başkanlık katı 6 bin metrekare; oda, oda, oda, dinlenme odası, dinleme odası, dinlemen odası, jakuzi, 200 metrekarelik mutfak. Bu nasıl olabilir? Kamu nasıl böyle yönetilebilir? Aşağıda millet büyük fakirlik çekerken, çadırda iftarlık almak için insanlar varken, bunu nasıl yapabilir bir siyasi yönetim. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kaybetmesi boşuna değil." sözleriyle makam odasında jakuzi iddialarını ülke gündemine taşımıştı.
Tüm bunlar yaşanırken açıklamalarda  peş peşe geldi önce Sancaktepe eski belediye başkanı Şeyma Döğücü açıklamalarda bulunarak ‘Jakuzi’’in olduğu iddialarını sert bir dile yalanladı.Döğücü açıklamasında ; "Mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri meydan!" ifadelerini kullandı.

 

YEĞİN: DÖĞÜCÜ DÖNEMİNDE TADİLAT İŞLEMİ YAPILMADI AMA...
Döğücü'nün çağrı yaptığı yeni Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'den de yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yeğin, "Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak; Sayın Şeyma Döğücü dönemindeBaşkanlık katında herhangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağılüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım" dedi.

 

 

 

 

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ