EBEDİYETE DUALARLA UĞURLANDI

EBEDİYETE DUALARLA UĞURLANDI

Dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Vanlı işadamı (47) Oğuzhan Demir bugün Eyüpsultan caminde düzenlenen cenaze töreniyle ebediyete yolcu edildi.

 

Eyüpsultan Dernekler Federasyonu Başkanı ve Van Erciş Dernek Başkanı'nda olan Oğuzhan Demir için Eyüpsultan camiinde cuma sonrası kılınan cenaze namazına çok sayıda  seveni katıldı. Babası Lütfü Demir'in taziyeleri kabul ettiği cenaze namazına  Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ,Eyüpsultan belediye başkanı Deniz köken, Eyüpsultan belediyesi başkan yardımcıları Eyüpsultan dernekler federasyonundan Cahit Özaslan, mahalle muhtarları sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Siyasi  parti ilçe başkan  ve yönetim kurulu üyeleri, ile çok sayıda Vanlı hemşerileri katıldı.
Eyüpsultan'da sivil toplum kuruluşu çalışmalarında ve bir dönemde  siyasi çalışmalarıyla hep ön planda yer alan Oğuz Demir  Vanlı hemşerilerinin  İstanbul'da temsil edilmesi için sürekli aktif çalışmalarıyla da biliniyordu.

 


Genç yaşta hayatını kaybeden Oğuzhan Demir' Troyka medya ailesi olarak Allah'tan rahmet dilerken, geride kalanlarda sabırlar diliyoruz .Mekanı cennet olsun.
Fotoğraflar :Emrullah Güvener

0 YORUMLAR

    Bu KONUYA henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz...
YORUM YAZ